Boekaankondiging: “Achter de nevel”

Geplaatst: 19 februari 2016 in Algemeen, wedstrijd
Tags:, , , , , , , , , , , ,
Achter de nevel

Leonardo Pisano – “Achter de nevel”

Op 19 maart verschijnt de langverwachte roman “Achter de nevel” van Leonardo Pisano.

Synopsis: Als zijn verongelukte vrouw beticht wordt van een ondeugdelijke vertaling van een Kyoto-rapport, doet Harry Vermolen, een briljante uitvinder uit Twente, alles om haar reputatie te redden. Hij ontdekt dat het gevaar van de opwarming van de aarde een gemanipuleerd thema is, een onderdeel van een hogerliggend plan. De machtselite, verenigd in de Verhevenen, schuwt geen middel om hun doel te bereiken. Amelia Solms-Waldenburg, die tegen wil en dank de plaats van haar vader in deze groep heeft overgenomen, is geschokt als ze erachter komt wat er van haar verwacht wordt. De Verhevenen creëren met opzet chaos om vervolgens oplossingen voor te stellen die hen dichter bij één wereldregering brengen. Centraal in hun strategie staat de invoering van één wereldmunt, de samensmelting van de zweep en de slavenketting. Maar hun plan heeft een achilleshiel …

Leonardo Pisano weet met levensechte personages en talloze verifieerbare feiten fictie en non-fictie te mixen tot een zinderend verhaal. Een smeltkroes, waarin historische gebeurtenissen en politieke agenda’s in een ander daglicht komen te staan. Dit maakt dat “Achter de nevel” nasuddert, lang nadat het boek is dichtgeslagen.

Dit boek verschijnt op 19 maart 2016 bij Uitgeverij EigenZinnig. Nog even geduld hebben dus, maar je kunt wel alvast meedoen met een winactie waar je fantastische prijzen mee kunt winnen, zoals diverse uitjes in binnen- en buitenland. Het enige wat je hoeft te doen is je te registeren op de site en je speelt automatisch mee.

Kijk snel op http://leonardopisano.nl/winactie/

 

reacties
 1. Sonja schreef:

  Super! Heb me ingeschreven.

  Geliked door 1 persoon

  • New Word Order schreef:

   Het is geen boek van het niveau van een “vrouwenthriller” dat je makkelijk even leest. Het is een serieuze roman, met zoveel realiteit dat je wel kunt spreken van “faction”, zoals bijv. “De dag van de jakhals” van Forsyth en de boeken van Ludlum. Ik hou er van. 🙂

   Geliked door 1 persoon

   • Sonja schreef:

    Het hoeft ook niet altijd een vrouwenthriller te zijn (raar begrip trouwens) Af en toe je lees horizon verbreden is mijns inziens wel goed.Of ik er daadwerkelijk ook plezier aan beleef moet blijken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s