Over ons

Wie wij zijn? Wij zijn een informeel groepje recensenten en schrijvers die van lezen houden. Sterker nog: verslaafd zijn aan lezen. We lezen vrijwel alles wat we in handen kunnen krijgen, en hebben over alles wat we gelezen hebben wel een mening. We schrijven niet alleen voor deze site, we zijn ook erg actief op social media. Zo weten we voor elke titel makkelijk de juiste doelgroep te vinden. Zo kunnen wij boeken nog beter onder de aandacht brengen van het publiek. Vaak cross-posten we ook berichten, wat wil zeggen dat we die in meerdere (Facebook-)groepen tegelijk posten, zodat we inmiddels een bereik hebben van zo’n 16.000 fanatieke lezers.

Wij kennen zowel de uitgeverijen als de lezers, en we zien het als onze taak (althans gedeeltelijk) om de juiste titels bij de juiste persoon onder de aandacht te brengen. Soms hanteren we hiervoor een manier van aanpak die “anders dan anders” is. Zo laten we een boek bijvoorbeeld door meerdere mensen recenseren, zodat diverse meningen aan bod komen, en diverse aspecten van een boek naar voren gebracht worden. Uiteraard blijft onze mening eerlijk. We zijn niet te koop.

Op dit plekje op het internet zullen wij je informatie bieden over de nieuwste boeken, maar ook over oudere boeken. Sommige boeken verliezen nooit hun waarde, en zijn ook na honderd jaar nog de moeite waard om gelezen te worden. Ook hierover zul je dus kunnen lezen.
Daarnaast zullen wij regelmatig interessante winacties op deze site plaatsen, dus het is zeker aan te raden deze site goed in de gaten te houden!

Opmerkingen en suggesties kunnen verstuurd worden via ons contactformulier. Als je je wilt aanmelden voor gastrecensent kan dat ook via dat formulier. Tevens kan het formulier gebruikt worden door uitgeverijen die onze contactgegevens willen opvragen voor het toesturen van proofs of recensie-exemplaren.

Neem ook een kijkje op onze Facebookpagina en word lid van onze gezellige Facebookgroepen “Thrillerverslinders” en “Literatuur & zo“.

Wij wensen je veel plezier en hopen dat je veel nieuwe leesideeën op zult doen.

 New Word Order

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s