Recensie “Sterf twee keer” van Tess Gerritsen

Geplaatst: 1 december 2014 in recensies
Tags:, , , , , , , ,
Sterf twee keer

Tess Gerritsen – “Sterf twee keer”

In Boston wordt het zwaar toegetakelde lichaam van een man gevonden. De ingewanden ontbreken en de man lijkt geweid te zijn op een manier die jagers gebruiken. Op het lichaam worden tekenen aangetroffen die Rizolli en Isles voor een raadsel stellen. Langzaam maar zeker ontdekken ze een verband tussen de moord in Boston en een safari in Botswana zes jaar eerder. Terwijl Maura Isles in Boston blijft om de moord te onderzoeken, reist Jane Rizolli naar Afrika om daar op onderzoek uit te gaan.

De verhalen rond Rizolli en Isles zijn zo populair dat er ook een televisieserie van gemaakt is die uitgezonden wordt door Net5. Als ik me niet vergis, is dit inmiddels het elfde deel in de boekenreeks rond dit tweetal, en net als alle voorgaande delen is dit weer een ontzettend spannend boek. Onmogelijk om weg te leggen. Je wilt gewoon doorlezen om te weten wat er verder gebeurt. Het plot zit goed in elkaar en verhalen vertellen kan Tess Gerritsen als de beste. Als je de vorige boeken over Rizolli en Isles ook gelezen hebt, weet je wat je kunt verwachten. Als je nog niet eerder een boek van Tess Gerritsen gelezen hebt, kun je deze met een gerust hart kopen. De boeken zijn heel goed los van elkaar te lezen.
“Sterf twee keer” is zeker één van mijn favoriete thrillers van 2014, en ik kan nu al niet wachten op het volgende boek van Tess Gerritsen. Een aanrader!

Uitgeverij The House Of Books, 2014. 320 pag.

Koop bij bol.com

Advertenties
reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s